Testimonials

“Voor onze landelijke jongeren dag hebben wij een tweetal inspirerende workshops gehad van Wouter Smit en Maarten van Leeuwen. De jonge promovendi pasten goed bij onze doelgroep (young professionals). Erg leuk en leerzaam om vanuit de wetenschappelijke kant de praktische zaken in onze organisatie te benaderen!”
Robert Jonker, BDO Accountants & belastingadviseurs B.V.

"Anne Kok heeft een inspirerende presentatie gegeven over haar promotie onderzoek duurzaam beleid bij banken." 
Josephine van der Vossen, Partners at Work Executive Search

"De presentatie door Anne Kok over haar promotie onderzoek naar sustainability bij een bank was ontzettend inspirerend. Anne vertelde op een hele boeiende en bevlogen wijze welke struikelpunten ze tegenkwam en hoe zij dacht dat deze overkomen zouden kunnen worden om de weg richting een meer sustainable bank te bespoedigen. Ik vond het erg leerzaam en vooral inspirerend om te horen!"
Antoinette van Lier, Partner OwnershipCapital

"De mogelijkheid om te spreken voor publiek uit de praktijk triggerde mij om beter te gaan nadenken over de implicaties van mijn onderzoek buiten de wetenschap om. Er kwamen goede discussies op gang die mij weer een stap verder op weg hebben geholpen m.b.t. het plaatsen van mijn onderzoek in een bredere context en het maatschappelijke veld, niet alleen het wetenschappelijke. Erg waardevol!"
Anne Kok, Promovenda V.U.

 "Promovendis heeft onze medewerkers verwend met een heerlijke lunch en een zeer inspirerende spreker. Als kennisintensief bedrijf organiseren wij iedere vrijdag kennissessies voor onze adviseurs en programmamanagers. De spreker die Promovendis voor ons had uitgezocht vormde hierop een zeer inspirerende en humoristische aanvulling. In combinatie met de geweldige en uitgebreide lunch kijken wij terug op een zeer geslaagde bijeenkomst die wij graag willen herhalen."
Doike Zweers, Directeur D&A

 

"Promovendis slaat de brug tussen het wetenschappelijke 'hoe werkt het' en het praktische 'wat kan je ermee'
Wouter Smit, Promovendus EUR

 

“Het vertalen van mijn onderzoek naar een breed en gevarieerd publiek was een ontzettend leuke en waardevolle ervaring, en het was fijn te merken hoe nauw betrokken Promovendis hierbij was”.

Annemarie van Oosten, PhD UvA

 

“Het was een geweldige ervaring om mijn onderzoek en passie te kunnen delen met een heel ander publiek dan gewoonlijk. Het was erg leuk en leerzaam om na te denken en te discussiëren met het publiek over de praktische implicaties van mijn studie”
Trudy Voortman, Promovenda EUR

"I appreciate the initiative. For me it was inspiring. We need to keep an eye on what research is doing and the direction they are exploring."


"Het was erg inspirerend om mijn eigen ervaringen als promovenda te kunnen delen met de bezoekers van het BCF Careerevent."
Esther Peters, Promovenda Radboudumc


 "Goed om met elkaar over andere onderzoeken te vernemen en inzichten die ons raken. Denk dat het een goede bijdrage is aan de cultuur binnen ons bedrijf, professioneel en menselijk."

"De lunch was perfect. Het onderwerp was herkenbaar, prima presentatie en onderhoudend. Kortom: het concept om gedurende een lunch een spreker uit te nodigen, spreekt me erg aan."

"De lunch was een leuke, informele manier om mijn onderzoek eens in een hele andere setting te kunnen presenteren. Leuke vragen, goede sfeer en bovendien een erg lekkere lunch."
Monique Tabak, PhD UTwente

 

Facebook Like

   

 Copyright by Promovendis | Disclaimer | Webdesign by Logo Huis