Raad van advies

Catherine Brölmann, PhD
Associate Professor of International Law
Department of International and European Law
Faculty of Law
University of Amsterdam

"Promovendis: voor de broodnodige verbinding tussen theorie en praktijk."

 
Prof. Paul G.W. Jansen, PhD
Professor of Industrial Psychology
Department of Management & Organization
Faculty of Economics and Business Administration - VU University Amsterdam

"Promovendi vertellen op een licht verteerbare manier wat ze uitzoeken; zo leren praktijk en wetenschap van elkaar."

Rolf van Wegberg, MSc.
Voorzitter Promovendi Netwerk Nederland
Promovendus TU Delft - Onderzoeker TNO

“Promovendis biedt promovendi de kans met hun onderzoek het bedrijfsleven blijvend te inspireren en de maatschappelijke waarde van hun onderzoek te vergroten."

 

Ir. Jos van der Hyden, PhD
President, Mergers & Acquisitions at hoch.rein

"Het is uiterst inspirerend voor de medewerkers van een bedrijf om eens te denken over de onderzoeksvragen van een ander. Evenzo is het goed voor een promovendus om het onderwerp van de promotie te presenteren en relevante vragen te krijgen."


 
Drs. Ingrid van de Stadt
Regional Marketing Director
Elsevier B.V.

"Promovendis is een prachtig initiatief om uitwisseling van kennis tussen bedrijfsleven en de academische wereld te faciliteren!"

 

 

Quotes

"Toen ik bij Schlumberger in de USA werkte nodigden we vier keer per jaar een inspirerende spreker  uit over een onderwerp dat niets met ons werk te maken had. Dat waren de meest populaire meetings."

Ir. Jos van der Hyden, PhD
President, Mergers & Acquisitions at hoch.rein

 

 





Masterclass

‘Eventbranche.nl’, Platform voor event organisaties, organiseert i.s.m. Promovendis een masterclass ‘catering’ met twee jonge wetenschappers als sprekers. De masterclass heeft twee actuele onderwerpen: ‘het brein achter smaak’ en ‘voedselverspilling’. Deze masterclass op 20 maart a.s. staat open voor geïnteresseerden! Meer informatie en inschrijving via:
http://eventbranchelive.nl/b71/learnings.php

http://www.eventbranche.nl/nieuws/masterclass-catering-brein-achter-smaak-minder-verspilling-meer-omzet-12192.html

februari 2017

National PhD Day 2016

National PhD Day 29 oktober 2016. Met Rolf van Wegberg, voorzitter Promovendi Netwerk Nederland

Facebook Like

   

 Copyright by Promovendis | Disclaimer | Webdesign by Logo Huis