Maatwerk

Wij maken een match tussen uw bedrijf en een jonge onderzoeker. Gericht op de vragen die bij u spelen zal een promovendus kennis brengen die nieuw, interessant en specifiek is. U krijgt nieuwe inzichten en wellicht oplossingen voor zaken die spelen. 
Graag adviseren wij u over uw bijeenkomst. Bijvoorbeeld optimaal interactief in een kleine groep rond de tafel. Denk bijvoorbeeld ook aan een werkontbijt, werklunch of werkdiner. Samen eten verbindt en geeft een informele losse sfeer, goed voor het out of the box denken.

Food for Thought dus.

Geïnteresseerd in een ontmoeting met een jonge wetenschapper?  Vraag dan ons offerteformulier aan.

 

Werkwijze

Promovendis zoekt naar relevant wetenschappelijk onderzoek op het terrein van uw vraag en interesse. Wij zoeken en selecteren vanuit ons eigen netwerk en database naar verschillende geschikte promovendi of onderzoekers om als spreker én als gesprekspartner op te treden. Aan u dan de keuze. 
Het gaat er om dat u een unieke, inhoudelijke, spreker krijgt en de onderzoeker een geïnteresseerd gehoor en interessante gesprekspartner. Een constructieve bijeenkomst tussen praktijk en wetenschap.
Promovendis doet er alles aan om deze match zo zorgvuldig mogelijk te maken, zodat voor beide partijen de ontmoeting de meeste waarde krijgt. 

 

Quote

".... Als kennisintensief bedrijf organiseren wij iedere vrijdag kennissessies voor onze adviseurs en programmamanagers. De spreker die Promovendis voor ons had uitgezocht vormde hierop een zeer inspirerende en humoristische aanvulling. In combinatie met de geweldige en uitgebreide lunch kijken wij terug op een zeer geslaagde bijeenkomst die wij graag willen herhalen."

Doike Zweers, Directeur D&A

Masterclass

‘Eventbranche.nl’, Platform voor event organisaties, organiseert i.s.m. Promovendis een masterclass ‘catering’ met twee jonge wetenschappers als sprekers. De masterclass heeft twee actuele onderwerpen: ‘het brein achter smaak’ en ‘voedselverspilling’. Deze masterclass op 20 maart a.s. staat open voor geïnteresseerden! Meer informatie en inschrijving via:
http://eventbranchelive.nl/b71/learnings.php

http://www.eventbranche.nl/nieuws/masterclass-catering-brein-achter-smaak-minder-verspilling-meer-omzet-12192.html

februari 2017

National PhD Day 2016

National PhD Day 29 oktober 2016. Met Rolf van Wegberg, voorzitter Promovendi Netwerk Nederland

Facebook Like

   

 Copyright by Promovendis | Disclaimer | Webdesign by Logo Huis